Wie zijn wij

Keven Muller

De afgelopen jaren heb ik de eer gehad om mee te mogen helpen op de mooiste evenementen verspreid over de wereld.  Van China tot Australië en van Dubai tot vele steden in Europa. Met deze projecten heb ik ongelooflijk veel geleerd en heb ik mijn eigen stijl kunnen ontwikkelen. 
Keven Muller Event Concepts werd een feit. 

De afwisseling maakt voor mij de uitdaging; van zakelijk tot particulier en van “out of the box” tot natuurlijk organische, de variatie is oneindig en dat maakt mijn werk zo mooi. Iedere opdracht is een nieuwe kans om ook mijzelf uit te dagen en het onverwachte te creëren. Ik geloof dat dit essentieel is om succesvol en gepassioneerd te zijn, en te blijven.

Ik vind het belangrijk dat ons werk aansluit op de wensen van onze klanten. Een standaard boeket bestaat net zomin als een standaard klant. Onze opdrachten variëren dan ook van kantoor tot racebaan en van huwelijken tot grote evenementen. Daarom leveren wij alleen maatwerk. Het concept moet passend zijn om een ruimte optimaal tot zijn recht te laten komen. Het moet sfeer ademen. Als ik aan sfeer denk, denk ik aan mooie structuren, materialen uit het seizoen en gedurfde kleur combinaties.

Het perfecte moment creëren. Dit is waar wij voor staat en waar onze kracht ligt.

Keven Muller