Trouwen in het buitenland

Keven Muller helpt je bij het organiseren van je bruiloft in het buitenland

Wij zijn gespecialiseerd in buitenlandse bruiloften. Met transport van de bloemen maar ook het opbouwen en plaatsen van jullie bloemen en styling. Wij verzorgen graag voor jullie het totaalconcept, ook over de Nederlandse grens.

Van een bruidsboeket tot aan de tafeldecoratie en van compleet bebloemde entree deuren tot aan een totaalconcept inclusief bloemen, meubilair, kandelaren, tafellinnen etc. Niets is ons te gek!

Wat is er nu mooier dan de verwachtingen van onze bruidsparen te overtreffen. Dit maakt voor ons de perfecte uitdaging. Wij zijn gek op moderne huwelijken, weelderige en natuurlijke bloemen, organische vormen en persoonlijke, gedurfde styling. Ook werken wij alleen maar met de beste materialen die beschikbaar zijn. Van de waanzinnige bloemen van The Parfum Flower Company en VIP Rozen tot aan hand geverfde zijde linten.

Tijdens een persoonlijke afspraak maken wij graag kennis met jullie en bespreken we samen jullie wensen die wij vervolgens vertalen naar het perfecte plaatje zoals jullie dat voor ogen hebben.  Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Vul dan snel het informatie formulier in of plan direct een vrijblijvende afspraak in onze agenda.  

Wij werken met buitenland opdrachten met een minimum omzetbedrag van € 10.000,00 inclusief btw (exclusief transport en uren op locatie)(dit geld niet voor België)

Start je aanvraag

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?