Evenementen styling en meubilair

De perfecte aankleding voor een event is een must.

Niets belangrijker dan de verwachtingen van je gasten te overtreffen. Of te wel het perfecte onverwachte moment creëren. Niets is mooier dan een aankleding verzorgen waar nog lang over gesproken zal worden. En wij helpen jullie hier graag mee. Met onze jarenlange ervaring in binnen- en buitenland weten wij van aanpakken. Daarnaast hebben wij een fijn netwerk en hiermee kunnen wij bijna elke aanvraag naar wens uitvoeren. Wij zijn gek op modern meubilair, wilde organische bloemcreaties en gedurfde styling. Alles om jullie event onvergetelijk te maken.

Of het nu gaat om een stand van een automerk tijdens de 24h van Le Mans, opening van een expositie of een groot diner inclusief lounge bij jou op locatie. Met oog voor detail zorgen wij altijd voor een prachtig afgestemd geheel. Een event styling die tot in de puntjes klopt, en waar nog lang over gesproken zal worden.

Naast bloemdecoraties kunnen wij ook het meubilair verzorgen. Van statafel, Bar tot aan lounge meubilair.
Wat je wensen ook zijn? Wij verzorgen het.

Wij leveren

  • Exclusieve event styling.
  • Styling concept op maat.
  • Bloemwerk, styling items en meubilair.
  • Bezorg en op/af/ombouw service.

Start je aanvraag

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Vul dan snel het informatieformulier in of plan direct een vrijblijvende afspraak in onze agenda.